Hermopinne
 

Hermopinteeksi kutsutaan vaivaa, joka tuntuu kuin hermoa puristettaisiin. Asiaan liittyy kuitenkin paljon muutakin!

Selkärankasi 24 liikkuvaa nikamaa suojaavat selkäydintäsi, samalla sallien normaalin taivuttamisen ja kiertämisen. Selkäytimen molemmilta puolilta haarautuu hermojuuria, jotka tulevat ulos selkärangan nikamien välissä olevista pienistä aukoista ja matkaavat edelleen kehon jokaiseen soluun, kudokseen ja elimeen.

Kun aukot ovat ahtautuneet esim. nikamien väärän asennon johdosta, aivot eivät voi normaalisti valvoa ja säädellä kehon eri toimintoja, koska virheellinen asento ärsyttää selkärangan hermoja. Tätä kutsutaan subluksaatioksi. Tarkoituksemme on paikallistaa ja korjata selkärangassasi alueet, jotka aiheuttavat häiriöitä hermostoosi.
 

Kauanko kestää, että hermojen ärsyyntyminen helpottaa?

Toiset kokevat välittömän helpotuksen. Toiset joutuvat odottamaan viikkoja, jopa kuukausia. Parantumiseen vaikuttavat monet tekijät: Kauanko sinulla on ollut kyseinen ongelma? Noudatatko hoitosuunnitelmaasi? Teetkö kotiharjoitteesi säännöllisesti ja syötkö terveellisesti? Tupakoitko? Pidätkö kunnostasi huolta? Useimmat ihmiset kuitenkin reagoivat hoitoon suhteellisen nopeasti ja voivat noudattaa suosituksiamme.

Jos sinulla ei vielä ole kiropraktikkoa, haluaisimme auttaa sinua. Ota yhteyttä vastaanotolle jo tänään.