Koliikki
 

Vatsaa koskee, päätä särkee, et voi nukkua ja olet huonolla tuulella. Et voi myöskään pyytää apua, koska olet vasta muutaman viikon ikäinen! Joten itket, itket ja itket. Vanhempasi ovat avuttomia!
 

Ruoansulatushäiriö?

Koliikki pidettiin aluksi pelkästään ruoansulatushäiriönä. Nykyään yleisin määritelmä on ”0-3 kuukauden ikäisen lapsen selittämätön ja kontrolloimaton itku, joka jatkuu vähintään kolme tuntia vuorokaudessa, vähintään kolmena päivänä viikossa, vähintään kolmen viikon ajan, yleisimmin iltapäivällä tai illalla.”
 

Syntymävaurio?

Jos lapsi on lohduton, on mahdotonta tietää johtuuko se ruoansulatushäiriöstä. Toinen syy voi olla häiriö lapsen yläniskassa, joka on yleinen löydös erityisesti vaikeiden synnytystapauksien jälkeen tai synnytyksissä, joissa on käytetty rasitusta lisääviä keinoja esim. imukuppia. Lapsesi kärsii ehkä päänsärystä tai niskakivusta.
 

Onnistumisprosentti jopa 94 %

Tutkimuksissa on havaittu, että kiropraktisen hoidon myötä jopa 94 % lapsista on saanut avun koliikkinsa kahden viikon hoitojakson jälkeen. Jos lapsesi kärsii koliikista, mitä enää odotat?

Mutta eihän kiropraktiikka ole hoitomuoto koliikkiin! Jos lapsellasi on subluksaatioita, jotka häiritsevät mitä tahansa kehon osaa, normaalin hermoston toiminnan palauttaminen sallii kehon parantua normaalisti. Tämä tapahtuu iästä huolimatta ja riippumatta oireen tai sairauden nimestä.

Ota yhteyttä vastaanotolle joko puhelimitse tai sähköpostilla. Toimi heti, hyvinvointi on jokaisen lapsen etuoikeus!