Päänsärky
 

Päänsärky on yleistä, mutta se ei koskaan ole normaalia. Päänsärkyä hoidetaan usein lääkkeillä, jotka ”turruttavat” hermostoa. Lääkkeet auttavat hetkellisesti, mutta eivät korjaa päänsäryn aiheuttajaa.

Yleinen päänsäryn aiheuttaja on kaularangan nikamat, jotka eivät kykene tukemaan päätä oikealla tavalla. Olet saattanut huomata pääsi liikkuvan epäsymmetrisellä tavalla. Tällaiset virheet, subluksaatiot, vaikuttavat haitallisesti pään- ja niskan hermojen, lihasten ja jopa verenkierron toimintaan.

Huolellinen kiropraktinen tutkimus paljastaa subluksaatiot, jotka voivat olla syynä päänsärkyysi. Mikäli kärsit subluksaatioista, saatat hyötyä kiropraktisesta hoidosta.
 

Kompensaatio

Monet yllättyvät huomatessaan alaselän olevan syynä päänsärkyyn. Monissa tapauksissa selkärangan yläosa kompensoi alaselän vikoja, jolloin pää siirtyy pois normaalista asennostaan aiheuttaen päänsärkyä.

Kiropraktiikalla on korkea onnistumisprosentti oli päänsärkysi aiheuttaja mikä tahansa. Ota välittömästi yhteyttä vastaanottoon, jotta voimme keskustella tilanteestasi.