Kiropraktiikka, raskaus ja selkäkipu
 

Aloitin kiropraktisen hoidon alaselkäkivun johdosta. Kipu alkoi raskauden yhteydessä, eikä toisen lapsen toistuva nostaminen ja kantaminen varmastikaan auttanut asiaa.

Kiropraktikkoni otti vaivani todesta ja auttoi minut pahimman ylitse. Kivun hellittäessä, laiskuuttani aloin laiminlyömään omaa hoitoani ja sillä seurauksella että vaivani paheni jälleen. Tulin takaisin hoitoon ja tällä kertaa toin molemmat tyttäreni tarkistukseen. 4 ½-vuotiaalla oltiin todettu astma ja 3-vuotiaalla oli ilmennyt ongelmia munuaisten kanssa. Oli itsestäänselvyys, että myös heistä tulisi pitää huolta itseni lisäksi. Kiropraktikkoni tarjosi paljon tietoa nimenomaan lasten kiropraktisesta hoidosta ja siihen liittyvistä hyödyistä.

Lapseni rakastavat hoidossa käyntiä ja kotona he ovat alkaneet jopa leikkiä kiropraktikkoa toisiaan hoitaen ja ryhtiä tarkistaen. Vanhemman tyttäreni hengitysoireet ovat lähes kadonneet ja nuoremmankin terveys on kohentunut. Itse olen jälleen raskaana, ja tällä kertaa kaikki on edennyt lähes ilman raskauskipuilua.

Voin suositella kiropraktiikkaa jokaiselle. Vastaanoton ihmiset ovat todella mukavia ja he osaavat luoda miellyttävän ja parantavan ilmapiirin.

A.S.