Perhekiropraktikko Harri Mäki-Pesola

 

Harri ja pojat

Kiropraktiikan tarkoitus on minulle hyvin selvää. Se ei ole sokeasti oireiden ja kehon signaalien peittämistä, vaan kyse on tasaisesta, vankan kehon rakentamisesta. Mielestäni on tärkeää, että jokainen mies, nainen ja lapsi tulisi tarkistetuksi ainakin kerran elämässään. Lapsen selkärangan ja hermoston huoltaminen ei johda pelkästään normaaliin kasvuun ja kehitykseen, vaan se on myös avain terveeseen aikuisuuteen.

Perheet, jotka tekevät ennakoivia päätöksiä ja valintoja terveytensä suhteen, opettavat lapsilleen, että terveys on tärkein vahvuutemme. Olit sitten nuori tai vanha, voit hyötyä kiropraktiikasta.

Olen mielissäni voidessani auttaa ihmisiä saavuttamaan täyden terveydellisen potentiaalinsa. Otathan meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua ja perhettäsi kohti parempaa terveyttä!
 

Historia

Itse tutustuin kiropraktiikkaan urheiluvammasta johtuvan solisluun murtuman jälkeen. Murtuman seurauksena vasen käteni alkoi kipeytyä ja puutua, jopa paidan napittaminen oli ongelmallista. Lääkkeistä ei tuntunut olevan apua. Onneksi löysin kiropraktiikan – parantumisen lisäksi päädyin nykyiseen ammattiini.

Valmistuin kiropraktikoksi Englannin Bournemouthissa sijaitsevasta Anglo-European College of Chiropractic:sta vuonna 1999 suoritettuani viisivuotisen Doctor of Chiropractic korkeakoulututkinnon. AECC on yleisesti tunnustettu yhdeksi maailman johtavista alan instituuteista. Kiropraktikkona olen sitoutunut jatkuvaan lisäopiskeluun.

Olen kiertänyt ympäri maailmaa erilaisissa alan seminaareissa. Ensimmäisenä eurooppalaisena kiropraktikkona olen saanut kansainvälisesti arvostetun palkinnon vuonna 2006. Olen toiminut Suomen Kiropraktikkoliiton puheenjohtajana, varapuheenjohtajana sekä liittohallituksen jäsenenä.