Adjustmentti

 

Adjustmentti tarkoittaa kiropraktista toimenpidettä. Tämän luonnollisen ja turvallisen toimenpiteen tarkoitus on poistaa hermoston häiriöitä ja auttaa kehoa parantamaan itse itsensä.

Kiropraktinen adjustmentti on tarkan voiman ja suunnan kohdistamisen tiede ja taide, jolla korjataan virheasentoon asettuneen (subluksoituneen) nikaman asento. Adjustoiminen kohottaa hermoston toiminnallista kykyä ja mm. kohottaa vastustuskykyä luonnollisesti, vaikkei se sinänsä paranna ketään tai mitään sairautta. 


Normaalisti kiropraktiset adjustmentit ovat kivuttomia. Jos kyseessä on kuitenkin äskettäinen tapaturma, tai jos oireet ovat olleet olemassa pitkään, voi tulehduksesta johtuva kipu tehdä adjustmentin epämiellyttäväksi. Raajoihin voi myös tulla hetkittäisiä tuntemuksia välittömästi adjustmentin jälkeen. Tämä johtuu hermoihin kohdistuneen paineen nopeasta helpottumisesta.

Koska kiropraktiikka keskittyy nimenomaan hermoston toiminnan palauttamiseen, se on luonnollinen ratkaisu moneen terveydelliseen ongelmaan. Ota yhteyttä vastaanotolle oman tilanteesi selvittämiseksi.