Kiropraktiikka ja lapset

 

Kiropraktiikka on yksi turvallisimmista terveydenhuollon muodoista – myös lapsille.
Kiropraktiikka on lääkkeetön ja luonnollinen tapa lähestyä terveyttä. Lapsesi kokemus kiropraktikon vastaanotolla on miellyttävä jo ensimmäisestä kerrasta lähtien, sillä se ei pidä sisällään piikkejä tai kivuliaita tutkimuksia. Normaalisti kiropraktinen hoito on kivutonta eikä satuta lastasi ollenkaan.
 

Etumatkaa hyvään terveyteen

On tärkeämpää ennaltaehkäistä sairauksia kuin odottaa niiden syntyä. Säännöllisen kiropraktisen hoidon, ruokavalio-, liikunta- ja ryhtiopastuksen avulla voit kasvattaa lapsen, jonka kehon on rakenteellisesti vahva.

Käynti kiropraktikolla ensimmäisen vuoden aikana on erityisen tärkeää, koska selkärankaan kohdistuneet tapaturmat ovat voineet sattua jo syntymässä tai kaatumisista lapsen opetellessa istumaan ja kävelemään. Lapsesi selkäranka kasvaa pituutta lähes 50 % ensimmäisen elinvuotensa aikana. Nopean kasvun ja kehittymisen vuoksi on kiropraktinen tutkimus tärkeää jo elämän alkuvaiheissa.

Taklaus jääkiekko-ottelussa voi saada aikaiseksi mutkan nuoressa rangassa. Pesäpalloilija voi ”heittää” nikamansa virheelliseen asentoon. Kiropraktiikka ei pelkästään korjaa tai ennaltaehkäise syntyneitä vammoja, vaan myös parantaa suorituskykyä pelikentällä ja sen ulkopuolella auttaen kehoa toimimaan optimaalisella tasolla.
 

Kuinka tehokasta on lasten kiropraktinen hoitaminen?

Kiropraktikot ovat tarjonneet turvallista ja tehokasta terveydenhuoltoa jo vuodesta 1895. Useat muun muassa yhdysvaltalaiset, saksalaiset, tanskalaiset ja itävaltalaiset tutkimukset todistavat kiropraktiikan tehokkaaksi monissa lapsuudenajan ongelmissa. Alan tieteellinen tutkimustyö laajenee päivittäin.
 

Kuka on viimekädessä vastuussa lapseni hoidosta?

Sinä. Vanhempana sinun tulee ottaa vastuu lapsesi terveydestä ja käyttämään parasta päätäntäkykyä mikä on lapsellesi asianmukaista. Samoin kuin lastenlääkäri, hammaslääkäri, on kiropraktikko osa lapsesi terveydenhuoltojoukkuetta.