Miksi kiropraktiikka ei paranna sinua?

Jos olet saanut ikävän ja syvän haavan, olet saattanut tutustua myös tikkeihin. Puudutusaine ja taitava haavan ”tikkaus” saavat haavan näyttämään siistiltä. Muutaman päivän kuluttua kun tikkejä poistetaan, haavaa on enää vaikea huomata. Eli, mikä on vastuussa parantumisesta? Tikitkö?

Tikeillä ja kiropraktiikalla on jotain yhteistä – kumpikaan ei voi sinua parantaa. Toki molemmat saattavat olla tarpeellisia loukkaantumisen jälkeen, mutta ne molemmat ainoastaan luovat parantumiselle suotuisammat olosuhteet. Tikit linjaavat haavan reunat toisiaan vasten ja kiropraktinen hoito linjat nikamat oikein, jotta paine hermoissa vähenisi – mutta parantumisesta vastaa kehossasi oleva parantava voima.

Kun seuraavan kerran käyt kiropraktikolla ja odotat välitöntä parantumista päänsärystä, iskiaksesta tai unettomuudesta, muista, ettei kiropraktiikka paranna sinua. Se yksinkertaisesti edesauttaa parantumiselle paremmin soveltuvan ympäristön. Sisälläsi oleva tohtori ansaitsee parantumisestasi kaiken kunnian, ei kiropraktikkosi.


« Takaisin