Ei tämä vaiva ole mikään paha!

"Se menee varmasti ohi itsestään!" on yleisesti kuultu tapa vähätellä omia oireitaan. Entä jos oireen taustalla kytee suurempi ongelma...

”Tää tuntuu vaan kun käyn lenkillä tai nostan jotain, mut muuten ok”
”Mua ahdistaa vaan kun ilmassa on siitepölyä, mut muuten ok.”
”Mua sattuu vaan kun pissaan, mut muuten ok.”
”Tää särkee vaan kun ilma on kylmä ja kostee, mut muuten ok.”
”Mua sattuu vaan kun käännyn sängyssä, mut muuten ok.”
”Tää häiritsee mua vaan kun_______, mut muuten ok” (täytä itse!)

Vieläkin erikoisempaa on se, että yleensä oireesta seuraa pitkällinen keskustelu valitsemasi ”terveydenhuollonammattilaisen” kanssa, eikä teistä kumpikaan ole tietoinen dialogin luonteesta. Näin päädytään ”tieteelliseen” diagnoosiin, joka muuten itse asiassa tarkoittaa seuraavaa; DI = kaksi, AGNOSIS = tajuamattomuus, virheellinen tieto, välinpitämättömyys (lääketieteen sanakirja). Joten nyt teitä on siis kaksi, jotka ovat tajuamattomia ongelmastasi, sinä ja ” terveydenhuoltoammattilaisesi”…. Hmmm.

Vuotava katto on ongelma vain kun sataa. Muulloin kaikki on ihan ok! Voimme varmistaa, että elämässämme kaikki on ihan ok, kunhan vain ympärillä on tarpeeksi ämpäreitä (lääkkeet, voiteet, laastarit, ym. jitsut ja jatsut, vondot ja vandat) sateen varalle. Sadepäivien välissä talosi kuitenkin HOMEHTUU JA MÄTÄNEE. Pahinta on se, että jossain vaiheessa tätä hometta syytetään talosi (siis kehosi) huonontuneesta terveydestä… samalla kun ongelma pahenee entisestään, eikä siihen todelliseen ongelmaan tajuta kiinnittää pienintäkään huomiota. Anna tämän jatkua tarpeeksi pitkään ja sinun on vaihdettava koko katto ja katon rakenteet ja pian olet tilanteessa jolloin syytät hometta jostain muusta ”vaivasta” jne. jne. Jonain päivänä se koko katto romahtaa!!!

Valitettavan moni ihminen ajattelee kuin TOLLO ja tajuamattaan mitä keholleen tekevät joutuvat leikkauspöydälle, lonkan tai polven vaihtoon, elimen poistoon, joutuvat ahmimaan kasapäin täysin turhanpäiväisiä lääkkeitä samalla kun kuvittelevat kaiken olevan ok, kunnes katto romahtaa. ASUT KEHOSSASI ja sen vuoksi se on sen arvoinen, että ansaitsee parempaa huolenpitoa… sitä paitsi se on juuri SINUN VELVOLLISUUTESI. Lääkärit ja sairausvakuutuksesi, sairauskassasi, KELA, yms. tarjoavat vain ämpäreitä, koska heidän bisneksensä on myydä tieteellisesti päteviä, hemmetin hyviä ämpäreitä. Jos tämä malli toimisi, miten on mahdollista, että ihminen ei ole koskaan ollut näin sairas vaikka yhteiskunnassa ei ole ikinä ollut näin paljon lääkäreitä, lääkkeitä tai teknologiaa?!?!?!? 

Tee itsellesi ja perheellesi palvelus ja ota asioista selvää. Autan sinua tarvittaessa löytämään keinot talosi kunnossapitoon, koska siinä sinun on asuttava lopun ikäsi. Ota yhteyttä!!!

HMP.


« Takaisin